Odkupujemo rabljene gramofonske plošče, CD-je, DVD-je, HiFi opremo. Plačilo takoj.

Možna dobava novih vinilov, CD-jev po naročilu. Poizvedbo pošljite na info@spinvinyl.si

Pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine Spin Vinyl so skladni z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot).S spletno trgovino Spin Vinyl (v nadaljevanju “trgovina”) upravlja podjetje Sandalfon d.o.o. (v nadaljevanju “ponudnik”)Poslovanje trgovine, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem so urejeni s splošnimi pogoji poslovanja.


DOSTOPNOST INFORMACIJ (povzetek zakonodaje)

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:

a) identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra),

b) kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon),

c) bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami),

d) dostopnost izdelkov (vsak izdelek ali storitev, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumljivem roku),

e) pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave),

f) vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano, ali že vsebujejo davke in stroške prevoza,

g) način plačila in dostave,

h) časovno veljavnost ponudbe,

i) rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop; poleg tega tudi o tem, če in koliko stane kupca vračilo izdelka,

j) pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.


NAKUP PREKO SPLETNE TRGOVINE

Postopek Naročanja

Izberete izdelek in ga dodate v košarico, vpišete svoje podatke in zaključite z naročilom. Izberete lahko plačilo na TRR, plačilo po povzetju ali osebni prevzem v trgovini Spin Vinyl.

Če se odločite za osebni prevzem v trgovini Spin Vinyl Gallusovo nabrežje 13, 1000 Ljubljana, bo blago na rezervaciji 3 dni od datuma naročila.

Če se odločite za plačilo na TRR ali preko PayPal, boste na svoj email naslov prejeli predračun z vsemi podatki (znesek blaga + stroški pošiljanja), ter napotki za plačilo.

Če se odločite za plačilo po povzetju, vas bomo obvestili po telefonu ali po elektronski pošti glede dostave in prevzema pošiljke.

Splošno

Naročilo nakupa se sklepa samo v slovenskem jeziku in je zavezujoče za kupca in prodajalca.V besedilu, opisu, ceni in drugih besedilih na strani lahko pride do napak, za katere se vam v naprej opravičujemo in vam zagotavljamo, da jih bomo popravili v najkrajšem možnem času. Vse fotografije izdelkov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka .V primeru kakršne koli napake, težave ali nejasnosti pri naročilu ali izvedbi naročila, se stranko nemudoma obvesti po e-pošti ali telefonu, odvisno od podatkov, ki jih je stranka posredovala.Kot kupcu vam pripadajo vse pravice v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov.

Cene artiklov

Vse cene so v evrih (€) in vključujejo 22% DDV. Pri rabljenem blagu je DDV obračunan od razlike v ceni, toda na računu ni izkazan. POSEBNA UREDITEV – RABLJENO BLAGO. Cene ne vsebujejo stroškov pošiljanja. Ponudnik si pridržuje pravico, da cene spremeni. Pri nakupu velja cena v trenutku nakupa.V primeru, da pride do spremembe cene med samo izvedbo naročila s strani stranke in obdelavo naročila s strani ponudnika, se obe strani poskušata sporazumno dogovoriti za rešitev. V kolikor se ne najde skupne rešitve, kupec lahko brez posledic odstopi od naročila.

Ponudba artiklov

Nabor ponujenih artiklov se spreminja v skladu z zalogami ponudnika. Pridržujemo si pravico, da brez predhodne najave artikle dodajamo, spreminjamo in odvzemamo iz trgovine.Vsi izdelki, ki so objavljeni na internetni strani, so načeloma na zalogi. Pridržujemo si pravico odstopa od izvedbe naročila v primeru, da naročenih izdelkov ni na zalogi ali da je prišlo do očitne napake v ceniku.

Spletna trgovina Spin Vinyl ponuja nove in rabljene artikle. Status le teh lajdete pod opisom ohranjenost.

Pomen teh oznak najdete na povezavi www.spinvinyl.si/gradding-system/

Dostava in dobavni roki

Blago bo poslano s priporočeno pošiljko. Pošiljke dostavljata DPD d.o.o. in Pošta Slovenije d.o.o.

Vsa naročila se oddajo v najkrajšem možnem času, kar pomeni naslednji delovni dan po prejetem plačilu oziroma najkasneje v treh delovnih dneh.

Zaradi lažje in hitrejše dostave je obvezno navesti kontaktno številko, na kateri je naročnik artiklov tudi dosegljiv. Brez tega dostava ni mogoča!

Kupec bo o dostavi predhodno obveščen po elektronski pošti ali telefonu, prav tako bo prejel številko za sledenje pošiljke.

Stroški pošiljanja

Stroški pošiljanja so odvisni od izbranega načina plačila in od teže pošiljke.

PRIPOROČENO POŠILJANJE (plačilo na TRR)

od 1 g do 500 g € 2,90 PS
od 501 g do 2000 g € 3,70 DPD
od 2001 g do 5000 g € 4,70 DPD

PRIPOROČENO POŠILJANJE Z ODKUPNINO (plačilo po povzetju)

od 1 g do 2000 g €4,50 DPD
od 2001 g do 5000 g € 5,50 DPD
od 5001 g do 10000 g € 6,50 DPD

Plačilo

Račun

Kupec prejme račun skupaj s poslanimi izdelki.

Hramba in dostop do pogodbe

Sklenjena kupoprodajna pogodba (naročilo) je shranjena pri ponudniku v tiskani in elektronski obliki. Na željo kupca mu ponudnik pogodbo lahko pošlje po navadni ali elektronski pošti.


VRAČILO IN REKLAMACIJE

Pravica do odstopa od nakupa

Kupec lahko v roku 15 dni brez potrebe po navajanju razlogov kupljen izdelek vrne, vendar mora o tem obvestiti ponudnika (e-naslov info@spinvinyl.si). Izdelek mora vrniti v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe. Izdelek mora biti vrnjen na naslov Sandalfon d.o.o. Rožna ulica 41, 1000 Ljubljana, Slovenija nepoškodovan, v celoti in v originalni embalaži. Stroške pošiljanja v tem primeru nosi kupec.

Če je bila kupnina že poravnana, ponudnik v najkrajšem možnem času, oziroma najkasneje v 30 dneh od prejema obvestila o odstopu, kupcu vrne kupnino na transakcijski račun kupca.

Vračilo poškodovanih pošiljk

V primeru, da kupec ob prevzemu pošiljke ugotovi, da so naročeni izdelki poškodovani, ali kakorkoli ne ustrezajo opisu, ki je bil naveden v ponudbi lahko artikel vrne na naslov Sandalfon d.o.o. Rožna ulica 41, 1000 Ljubljana. V tem primeru stroške pošiljanja krije ponudnik. Obe strani se nato sporazumno dogovorita o morebitni zamenjavi izdelka ali vračilu kupnine.

Škoda

Ponudnik ni odgovoren za škodo, ki nastane ob nepravilni, neodgovorni ali malomarni uporabi artiklov.

PRITOŽBE IN SPORI

Morebitni spori se rešujejo sporazumno. Če to iz katerega koli razloga ni mogoče, se spori rešujejo na pristojnem sodišču v Ljubljani.

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Upravitelj spletne trgovine Spin Vinyl je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.Za potrebe poslovanja spletna trgovina Spin Vinyl zbira naslednje uporabnikove podatke:

Zavezujemo se, da vaših podatkov v nobenem primeru ne bomo posredovali nepooblaščenim osebam, saj se zavedamo pomembnosti varovanja zasebnosti naših kupcev.